Coronamaatregelen per 25 september

By 24 september 2021Algemeen

Recreatief

We hebben goed nieuws, we mogen vanaf zaterdag 25 september verder versoepelen en gaan weer ‘normaal’ open, zoals voor de coronaperiode.

Wat betekent dit?
Voor het banenzwemmen en recreatief zwemmen is reserveren niet meer nodig.
Het familiezwemmen op zondag én het discozwemmen op vrijdagavond wel.

Banenzwemmen
In de coronaperiode hebben we gemerkt dat niet alle regels als vervelend ervaren werden. Er zijn veel positieve reacties gekomen op het zwemmen in vakken. Daarom hebben we besloten om de komende tijd, tijdens het banenzwemmen 1 lijn in het wedstrijdbad  te leggen. Zodat er in baan 5 en 6 door snelle zwemmers (borstcrawl) stevig doorgezwommen kan worden. De andere 4 banen zijn vrij te gebruiken voor alle zwemmers. Op zondagochtend blijft het banenzwemmen ook gehandhaafd van 8.30 tot 9.30 uur (alleen toegang met een geldige pas) en vanaf 9.30 start het familiezwemmen.

Online reserveren
Op vrijdagavond en zondagochtend tijdens het recreatief zwemmen, blijven we de reserveringsmodule gebruiken. Je kunt direct via IDEAL te betalen, zo voorkomen we lange rijen en kun je snel naar binnen om te gaan zwemmen. Je kunt een toegangsbewijs via de webkassa kopen: https://molenhey.zwemscore.nl/webkassa/default.asp

Vroege vogels
Op dinsdag- en vrijdag ochtend van 7.00 tot 8.00 uur gaan we weer verder met het vroege vogels zwemmen. Let op! Het alleen mogelijk om met een geldige pas, via het tourniquet naar binnen te gaan. Zorg ervoor dat er voldoende tegoeden op je pas staan.

Fitnesstuin
De fitnesstuin zal vanaf 4 oktober weer open gaan op maandag- (vanaf 19.00 uur) en woensdagavond (vanaf 20.00 uur) in het recreatiebad.

Squash
Wil je komen squashen, plan een tijdsblok in via de reserveringsmodule: https://molenhey.zwemscore.nl/webkassa/activiteit.asp?ID=13

Horeca
Voor toegang tot de horeca is een Coronatoegangsbewijs en legitimatie verplicht.

Doelgroepslessen

Je kunt zonder online reservering deelnemen aan de groepsles op je vast tijd, zoals voor corona. 10 minuten voor aanvang van de les, kun je via het tourniquet naar binnen.

Alle kaarten worden vanaf maandag 27 september weer op actief gezet en we hopen dat iedereen weer deelneemt aan onze groepslessen. Mocht je echter besluiten om niet meer deel te willen nemen aan de doelgroepsles, stuur dan voor 1 oktober een mail naar: zwembaddemolenhey@meierijstad.nl.

Na afloop van de les is onze horeca geopend voor een kopje koffie/thee. Let op! voor toegang tot de horeca is een Coronatoegangsbewijs en legitimatie verplicht.

Wij hebben er zin in en hopen jullie weer te mogen begroeten in onze lessen.