Reserveren

Voor vrijdagavond (discozwemmen), zondagochtend (familiezwemmen) en squash blijven we online reserveren.

Babyzwemmen

Al vanaf de geboorte is een kind vertrouwd met water. Kleine kinderen hebben natuurlijke reflexen die ervoor zorgen dat ze geen water inslikken bij het onder water gaan.

Tijdens het Babyzwemmen wordt er veel gebruik gemaakt van de natuurlijke reflexen van de baby. De baby leert samen met de ouder op een plezierige manier de mogelijkheden van het water kennen. Babyzwemmen versterkt de band tussen ouder en kind en er wordt op een speelse manier lesgegeven. Je kind leert omgaan met de eigenschappen van het water zoals: druk, weerstand en stroming. De oefeningen duren ongeveer 20 minuten en worden gegeven in heerlijk therapeutisch water van 32 graden. Vervolgens kun je nog even gezellig nagenieten in het bubbelbad of in de douche.

Meld je aan voor een proefles of schrijf je kind direct in! Volg onze Facebook pagina om op de hoogte te blijven van nieuwtjes, acties en aanbiedingen!

Wij adviseren om je kind, voordat je aan deze les besluit deel te nemen, te laten inenten. Besluit je om wat voor reden dan ook te wachten met inenten, neem dan even contact met ons op.

Dagen/Tijden
Woensdag van 9.00 tot 9.30 uur voor kinderen van drie maanden tot en met één jaar.
Vrijdag van 10.00 tot 10.30 uur voor kinderen van drie maanden tot en met anderhalf jaar.

Tarieven

 

 Kinderen  Vaste prijs
 Babyzwemmen, losse les  € 9,20
 Babyzwemmen, 3-maanden abonnement  € 78,10
 Inschrijfkosten (inclusief persoonsgebonden pas)  € 11,00