Reserveren

Voor vrijdagavond (discozwemmen), zondagochtend (familiezwemmen) en squash blijven we online reserveren.

Aquajoggen

AquaJoggen staat letterlijk voor ‘lopen in het water’, hierbij wordt in het zwembad dus geen gebruik gemaakt van de bodem tijdens de oefeningen. AquaJoggen wordt gegeven in diep water met behulp van een wetbelt om je middel. Dit is een band die ervoor zorgt dat je verticaal kan blijven drijven en de oefeningen beter kan uitvoeren.

Ondersteund door gezellige opzwepende en motiverende muziek werk je met verschillende oefeningen aan je grote spiergroepen, zoals je billen, benen, armen, buik, rug en schouders.

Mensen met rug/nek klachten en overige gewrichtsklachten hebben veel baat bij het AquaJoggen omdat de gewrichten niet worden belast en de spieren hiermee versterkt worden.
Heb je een medische achtergrond of indicatie? Alle oefeningen kunnen individueel worden aangepast aan je eigen wensen en behoeften. Gegarandeerd iedere week een full body workout, onafhankelijk van je leeftijd.

Meld je aan voor een proefles of schrijf je direct in! Volg onze Facebook pagina om op de hoogte te blijven van nieuwtjes, acties en aanbiedingen!

Dagen/Tijden
Maandag van 20.30 tot 21.15 uur in het wedstrijdbad.
Dinsdag van 10.00 tot 10.30 uur in het wedstrijdbad.
Woensdag van 20.30 tot 21.15 uur in het instructiebad.
Donderdag van 9.30 tot 10.00 uur in het wedstrijdbad.

Leeftijd
Voor 16 jaar en ouder

Tarieven

Volwassenen Vaste prijs
Losse les Aquajoggen 30 minuten € 9,20
3-maandenabonnement Aquajoggen 30 minuten € 78,10
Losse les Aquajoggen 45 minuten € 11,90
3-maandenabonnement Aquajoggen 45 minuten € 103,20
Inschrijfkosten (inclusief persoonsgebonden pas) € 11,00