Aquajoggen

"Hardlopen in het water"

 

Volwassen zwemles

 

Aquarobics

Een swingende conditietraining in het water op muziek

 

Fifty Fit

Een ontspannende les die zorgt voor voldoende lichaamsbeweging

1
1

AquaVaria

Voor de fanatiekelingen onder ons adviseren wij deze lessen vol met beweging. De Aquavaria-les bestaat uit de volgende drie onderdelen:

Aquajoggen (9.30 uur)

Aquajoggen is een simulatie van lopen in zweeftoestand. Je beweegt je armen en benen alsof je echt loopt. Behalve loopbewegingen in het water worden allerlei specifieke oefeningen gedaan voor je benen, armen en romp. Het bijzondere van het bewegen in het water is dat de weerstand toeneemt, naarmate de beweging sneller wordt uitgevoerd. Ondanks die grote belasting kunnen gewrichten, spieren en pezen niet overbelast raken in diep water. Aquajoggen geeft dus minder kans op blessures. Zelfs spierpijn blijft achterwege en regelmatig oefenen leidt al snel tot een aanzienlijke verbetering van het uithoudingsvermogen. Het is een les die zorgt voor veel lichaamsbeweging.

Watergymnastiek (10.00 uur)

Watergymnastiek wordt gegeven in het instructiebad met sta-diep water van 32 graden. Dit zijn oefeningen voor je hele lichaam, welke uitgevoerd kunnen worden met of zonder materialen (halters, bal, stok etc.).

Trimzwemmen (10.30 uur)

Trimzwemmen wordt gegeven in het wedstrijdbad. Het doel hiervan is het verbeteren van je conditie en zwemvaardigheid. Iedere week krijg je een gevarieerd programma aangeboden waar je voldoende lichaamsbeweging krijgt. Ook dit onderdeel kan met en zonder materialen aangeboden worden.

Schrijf je direct in, of meld je aan voor een gratis proefles!
Volg onze Facebook pagina om op de hoogte te blijven van nieuwtjes, acties en aanbiedingen!

Dag/Tijd
Donderdag van 9.30 tot 11.00 uur.

Leeftijd
Voor 16 jaar en ouder.

Tarieven

Volwassenen Vaste prijs
Losse les Aquavaria € 11,50
3-maandenabonnement Aquavaria € 99,60
Proefles voor alle bovenstaande lessen Gratis
Inschrijfkosten (inclusief persoonsgebonden pas) € 10,60