Corona maatregelen

Bekijk hier de laatste informatie rondom corona maatregelen.

Fifty Fit

Speciaal voor 50+ die graag fit en vitaal willen worden en blijven is er Fifty-Fit.
Ondersteund door gezellige muziek werk je met verschillende oefeningen o.a. aan het versterken van je spieren, je stabiliteit en mobiliteit. Dit natuurlijk op je eigen tempo en belastbaarheid. Het is niet alleen goed voor je lichaam, maar ook het sociale aspect komt hier aan bod. In elke Fifty-Fit groep is een vrijwilliger aanwezig die je wegwijs kan maken of kan helpen, mocht dat nodig zijn.

Deze les wordt gegeven in borstdiep water, je hoeft dus niet (goed) te kunnen zwemmen om aan deze les te kunnen deelnemen. En door de aangename temperatuur van 32 graden is het ook zeer geschikt voor mensen met reumatische klachten of als je last hebt van je rug of schouder(s).

Je kunt een half uur voor aanvang van de les al gebruik van onze faciliteiten. Maar ook na de les ben je nog van harte welkom om lekker uit te zwemmen of heerlijk in de whirlpool te bubbelen.

Meld je aan voor een gratis proefles of schrijf je direct in! Volg onze Facebook pagina om op de hoogte te blijven van nieuwtjes, acties en aanbiedingen!

Dagen/Tijden
Dinsdag van 8.30 tot 9.00 uur
Dinsdag van 9.00 tot 9.30 uur
Donderdag van 9.00 tot 9.30 uur
Vrijdag van 9.00 tot 09.30 uur
Vrijdag van 9.30 tot 10.00 uur.

Tarieven

Volwassenen Vaste prijs
Losse les Fifty Fit € 6,40
3-maandenabonnement Fifty Fit € 53,90
Proefles voor alle bovenstaande lessen Gratis
Inschrijfkosten (inclusief persoonsgebonden pas) € 10,60