Aquajoggen

"Hardlopen in het water"

 

Volwassen zwemles

 

Aquarobics

Een swingende conditietraining in het water op muziek

 

Fifty Fit

Een ontspannende les die zorgt voor voldoende lichaamsbeweging

1
1

Fifty Fit

Fifty fit lessen zijn lessen die worden gegeven in het instructiebad in sta-diep water met een heerlijke temperatuur van 32 graden. Het water heeft een therapeutische werking, waardoor je geen spieren en gewrichten overbelast.

Het hele lichaam wordt gebruikt tijdens de oefeningen en de oefeningen kunnen uitgevoerd worden met of zonder materialen (halters, bal, stok etc.). Er is een vrijwilliger aanwezig die je persoonlijk wegwijs kan maken en eventueel kan helpen als dat nodig is. Iedere groep heeft zijn vaste vrijwilliger.

Je krijgt een half uur les en kunt voor de les een kwartier inzwemmen en na de les een kwartier ontspannen uitzwemmen. Je kunt daarbij gebruik maken van de mogelijkheden in het recreatiebad, zoals de borrelbank of het bubbelbad. Het is een ontspannende les die zorgt voor voldoende lichaamsbeweging, waarbij je gezellig samen met andere op een sportieve manier bezig bent.

Meld je aan voor een gratis proefles of schrijf je direct in! Volg onze Facebook pagina om op de hoogte te blijven van nieuwtjes, acties en aanbiedingen!

Dagen/Tijden
Dinsdag van 8.30 tot 9.00 uur.
Dinsdag van 9.00 tot 9.30 uur.
Donderdag van 9.00 tot 9.30 uur.
Vrijdag van 9.00 tot 09.30 uur.
Vrijdag van 9.30 tot 10.00 uur.

Tarieven

Volwassenen Vaste prijs
Losse les Fifty Fit € 6,40
3-maandenabonnement Fifty Fit € 53,90
Proefles voor alle bovenstaande lessen Gratis
Inschrijfkosten (inclusief persoonsgebonden pas) € 10,60