Reserveren

Voor vrijdagavond (discozwemmen), zondagochtend (familiezwemmen) en squash blijven we online reserveren.

Volwassen Zwemles

Tegenwoordig is het heel gewoon dat iedereen kan zwemmen. Vroeger was dat echter niet zo. De ouderen van nu hebben vaak zichzelf de zwemkunst eigen gemaakt. Nu de (klein-) kinderen (leren) zwemmen is het vaak jammer als opa of oma, of zelfs vader of moeder aan de kant moet blijven of niet goed mee kunnen.

Speciaal voor deze mensen en mensen met watervrees biedt Zwembad De Molen Hey zwemlessen aan voor volwassenen met als doel vertrouwd te raken met water. Dit gebeurt met behulp van ontspanningsoefeningen en op een later moment, het aanleren van de basis zwemslagen. Stap voor stap leer je onder onze persoonlijke begeleiding je eventuele watervrees te overwinnen.

Plezier en een veilig gevoel is hierbij het belangrijkste. De diepte van het water wordt aan elk gewenst niveau aangepast.

Als je interesse hebt kun je inschrijven bij de balie van het zwembad. De eerste les is een proefles waarbij je gratis kennis kunt maken met de instructeur en het zwembad.

Meld je aan voor een proefles of schrijf je direct in! Volg onze Facebook pagina om op de hoogte te blijven van nieuwtjes, acties en aanbiedingen!

Tijden

Woensdag van 11.15 tot 12.00 uur.
Woensdag van 21.15 tot 22.00 uur.

Tarieven

Volwassenen Vaste prijs
3-maanden abonnement volwassen zwemles 45 minuten € 107,30
Losse les volwassen zwemles 45 minuten € 12,90
Inschrijfkosten (inclusief persoonsgebonden pas) € 11,00