Aquajoggen

"Hardlopen in het water"

 

Volwassen zwemles

 

Aquarobics

Een swingende conditietraining in het water op muziek

 

Fifty Fit

Een ontspannende les die zorgt voor voldoende lichaamsbeweging

1
1

WaterBootcamp

Voor diegenen die een nieuwe, leuke manier van trainen zoeken, die alleen zwemmen te eentonig vinden of iets gaafs zoeken is WaterBootcamp uniek. Een ‘crosstraining’ van zwemmen, kracht en conditietraining, met daarbij weinig impact op gewrichten.

WaterBootcamp speelt in op de behoefte om lekker te trainen in en rondom het water, anders dan alleen baantjes zwemmen. Uiteraard is het ook zeer interessant voor diegenen die willen herstellen van blessures of kampen met overgewicht. Is het zwaar? Het is pittig net als vele andere soorten fitness, maar het is voor bijna iedereen te doen. Het tempo en de intensiteit is tijdens de training aan te passen. Onze professioneel opgeleide instructrice is in staat om de oefenstof zo aan te bieden dat iedereen aan zijn trekken komt.

Er zijn wel enkele vereisten voor deelname. Zo moet je de zwemkunst, zowel boven als onder water, machtig zijn. Je moet zin hebben om in en rond het water je grenzen te verleggen. Als kleding uiteraard badkleding, maar een badpak wordt, in tegenstelling tot een bikini aanbevolen voor de dames.

Meld je aan voor een gratis proefles of schrijf je direct in!
Volg onze 
Facebook pagina om op de hoogte te blijven van nieuwtjes, acties en aanbiedingen!

Dagen/tijden
Donderdag van 20.15 tot 21.00 uur in het wedstrijdbad.

Leeftijd
Voor 18 jaar en ouder.

Tarieven

Volwassenen Vaste prijs
Losse les WaterBootcamp € 11,50
3-maandenabonnement WaterBootcamp € 99,60
Proefles voor alle bovenstaande lessen Gratis
Inschrijfkosten (inclusief persoonsgebonden pas) € 10,60