Watervoetbal op 26 augustus

By Recreatie

Op donderdag 26 augustus kun je tijdens het recreatief zwemmen van 13.30 tot 16.00 uur ook watervoetballen. De entree is € 4,90 per persoon en we spelen het watervoetbal in teams van drie tot vier personen.

Read More

Reserveren

By Algemeen, Recreatie

Het is alleen mogelijk om te komen zwemmen bij Zwembad De Molen Hey door online een tijdsblok te reserveren. Kijk voor alle actuele maatregelen en tijdsblokken op: molenhey.zwemscore.nl/webkassa.

Read More

Vrijdagavond recreatief zwemmen

By Algemeen, Recreatie

Op vrijdagavond van 19.15 tot 21.00 uur kunnen kinderen van 8 tot en met 13 jaar met minimaal diploma A komen recreatief zwemmen! Je kunt maximaal één week van tevoren online reserveren, let op vol=vol Reserveer nu via: molenhey.zwemscore.nl/webkassa/activiteit.asp?ID=22

Read More

Maatregelen vanaf 19 mei 2021

By Algemeen

Naar aanleiding van de aangekondigde versoepelingen in verband met corona, is vanaf woensdag 19 mei zwembad De Molen Hey weer geopend en is het weer mogelijk om banen te komen zwemmen. De zwemlessen waren al eerder gestart in maart van dit jaar. Helaas laten de coronaregels het nu nog niet toe om te starten met het recreatieve zwemmen. Ook de doelgroep lessen kunnen nog niet starten én blijft onze gezonde sportkantine voorlopig nog gesloten. De volgende maatregelen blijven gelden: Verplicht mondkapje voor iedereen vanaf 13 jaar Alleen op online reservering…

Read More

Spannend… Mogen we weer open?

By Algemeen, Recreatie

Spannend…. Maandag weten we het zeker…. Mogen we jullie vanaf volgende week woensdag weer verwelkomen bij Zwembad De Molen Hey? De persconferentie was duidelijk, banenzwemmers mogen vanaf woensdag weer starten mits de daling voldoende inzet. Op dit moment zijn we druk bezig met de voorbereidingen. Mogen we open? Dan ontvangen jullie hiervan een mail met de verdere informatie. Houd de website en social media in de gaten voor de laatste updates. Hopelijk tot snel!

Read More