Geen discozwemmen

By Algemeen, Recreatie

Helaas voorlopig geen discozwemmen. Door de oplopende corona besmettingen hebben we besloten om het discozwemmen en de kinderfeestjes tot de kerstvakantie te cancelen. Wij begrijpen de teleurstelling, maar niet getreurd… Zodra het weer mogelijk maken we een nieuwe start en gaan we er een knalfeest van maken.

Read More

Goed Nieuws!

By Algemeen, Recreatie

Ondanks de verscherpte corona maatregelen kan het discozwemmen én de kinderfeestjes op vrijdagavond voorlopig nog doorgaan! De horeca is tot 20.00 uur open. Daarna is het niet meer mogelijk om gebruik te maken van de horeca. Kinderen met een kinderfeestje of een arrangement, kunnen om 19.45 uur het ijsje ophalen bij de bar. De DJ zal dit omroepen. Het zakje chips kun je na het discozwemmen ophalen bij de uitgang. In de horeca is een coronatoegangsbewijs verplicht voor 13 jaar en ouder. Kom je alleen discozwemmen, dan is een coronatoegangsbewijs…

Read More

Geldig coronatoegangsbewijs

By Algemeen

Vanaf zaterdag 6 november volgen wij de richtlijnen van het RIVM en zullen wij de bezoekers van het zwembad bij de entree van het zwembad vanaf 18 jaar controleren op een geldig coronatoegangsbewijs.

Read More

Watervoetbal op 26 augustus

By Recreatie

Op donderdag 26 augustus kun je tijdens het recreatief zwemmen van 13.30 tot 16.00 uur ook watervoetballen. De entree is € 4,90 per persoon en we spelen het watervoetbal in teams van drie tot vier personen.

Read More

Reserveren

By Algemeen, Recreatie

Het is alleen mogelijk om te komen zwemmen bij Zwembad De Molen Hey door online een tijdsblok te reserveren. Kijk voor alle actuele maatregelen en tijdsblokken op: molenhey.zwemscore.nl/webkassa.

Read More

Vrijdagavond recreatief zwemmen

By Algemeen, Recreatie

Op vrijdagavond van 19.15 tot 21.00 uur kunnen kinderen van 8 tot en met 13 jaar met minimaal diploma A komen recreatief zwemmen! Je kunt maximaal één week van tevoren online reserveren, let op vol=vol Reserveer nu via: molenhey.zwemscore.nl/webkassa/activiteit.asp?ID=22

Read More