Babyzwemmen

Op een speelse manier de band tussen ouder en kind versterken

 

Nieuws

Actie recreatief zwemmen 19 aug t/m 15 sep

 

Zwem-ABC

In kleine groepen spelenderwijs leren zwemmen!

1
1

Discozwemmen

Iedere vrijdagavond is er een spetterende disco-avond voor kinderen tot en met 13 jaar in Zwembad De Molen Hey. Het zwembad wordt omgetoverd in een flitsend en swingend zwemparadijs. De ramen worden verduisterd, de verlichting wordt opgehangen en Drive-in discotheek Party Time laat de boxen knallen. De muziek “dwingt” je te gaan swingen, dansen en zwemmen op de muziek. Daarnaast worden er verschillende activiteiten georganiseerd, waarbij je leuke prijzen kunt winnen.

Iedereen onder de 14 jaar is welkom!

Kinderen onder 8 jaar mogen uitsluitend met doorlopend toezicht en begeleiding van een volwassene de accommodatie betreden (ongeacht diploma’s). Kinderen zonder diploma zijn, onder begeleiding van een ouder die mee zwemt en met zwembandjes aan, ook van harte welkom.

Een swingende verjaardag

Het is nog leuker om je verjaardag te vieren tijdens het discozwemmen. In samenwerking met Fitland Schijndel bieden wij de jarige en zijn of haar vriendjes en vriendinnetjes een leuk arrangement. Dit arrangement bestaat naast de toegang tot het zwembad uit een glaasje ranja, zakje chips, patat, snack en een ijsje. Voor de jarige hebben wij bovendien nog een zeer speciale verrassing.

Wil je geen gebruik maken van het arrangement, maar wel graag je verjaardag vieren tijdens het discozwemmen? Natuurlijk kan dat! Dit kan zonder reservering, maar het is wel verstandig om voorafgaand kaartjes te kopen. Hiermee voorkom je dat je op de avond zelf in de rij moet staan.

Wil je weten wanneer het discozwemmen is? Klik dan hier.

Wil je graag op de hoogte blijven van nieuwtjes, acties en aanbiedingen? Op onze Facebook pagina vind je meer informatie! 

Tarieven

Recreatief zwemmen Volwassenen t/m 15 jaar en 65+
Discozwemmen (kaartje is na aankoop 7 dagen geldig) € 5,50 € 5,50
12 badenkaart Discozwemmen € 55,00 € 55,00
Let op: badenkaarten zijn na aankoop één jaar geldig!
Voor de abonnementen worden inschrijfkosten (inclusief persoonsgebonden pas) gerekend. € 10,30 € 10,30