Zwembad De Molen Hey gesloten t/m 9 februari

Discozwemmen

Iedere vrijdagavond is er een spetterende disco-avond voor kinderen tot en met 13 jaar in Zwembad De Molen Hey. Het zwembad wordt omgetoverd in een flitsend en swingend zwemparadijs. De ramen worden verduisterd, de verlichting wordt opgehangen en Drive-in discotheek Party Time laat de boxen knallen. De muziek “dwingt” je te gaan swingen, dansen en zwemmen op de muziek. Daarnaast worden er verschillende activiteiten georganiseerd, waarbij je leuke prijzen kunt winnen.

Iedereen onder de 14 jaar is welkom!

Kinderen onder 8 jaar mogen uitsluitend met doorlopend toezicht en begeleiding van een volwassene de accommodatie betreden (ongeacht diploma’s). Kinderen zonder diploma zijn, onder begeleiding van een ouder die mee zwemt en met zwembandjes aan, ook van harte welkom.

Wil je een kinderfeestje vieren tijden het discozwemmen? Klik dan hier.
Het is ook mogelijk om een arrangement te kopen voor het discozwemmen! In het arrangement voor €8,00 zit: toegang tot het discozwemmen, onbeperkt ranja, een ijsje en een zakje chips. Het arrangement is te koop bij de balie.
Wil je weten wanneer het discozwemmen is? Klik dan hier.
Dagen/Tijden
Vrijdag van 19.15 tot 21.00 uur.

Wil je graag op de hoogte blijven van nieuwtjes, acties en aanbiedingen? Op onze Facebook pagina vind je meer informatie! 

Tarieven

Recreatief zwemmen Volwassenen t/m 15 jaar en 65+
Discozwemmen (kaartje is na aankoop 7 dagen geldig) € 5,50 € 5,50
12 badenkaart Discozwemmen € 55,00 € 55,00
Arrangement Discozwemmen € 8,00 € 8,00
Let op: badenkaarten zijn na aankoop één jaar geldig!
Voor de abonnementen worden inschrijfkosten (inclusief persoonsgebonden pas) gerekend. € 10,60 € 10,60